Siirry ylös
27.4.2012 14:00

Maanrakennuspäälliikkö

Työtehtävän nimike:

 

Maanrakennuspäällikkö työskentelee teknisen toimen ja maankäytön johtajan alaisuudessa ja kuuluu toimialan johtoryhmään. Hän vastaa infraomaisuuden hallinnasta, yhdyskuntatekniikan suunnittelun ohjauksesta, infrainvestointien ja ylläpidon ohjelmoinnista sekä toteutuksesta ja viranomais- ja asiantuntijatehtävistä. Maanrakennuspäällikön tehtäviin kuuluu toimia myös turvallisuuskoordinaattorina maanrakennushankkeissa.

 

Arvostamme kokemusta tuotantotapojen kehittämisestä ja projektien johtamisesta, alan lainsäädännön, tietojärjestelmien ja kunnallishallinnon tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeaa ja aktiivista otetta työhön.

 

 Maanrakennuspäällikön viran kelpoisuusehtona on insinöörin tai sitä ylempi virkaan soveltuva tutkinto sekä käytännön kokemusta toimialalta ja esimiestehtävistä. Lisätietoja: teknisen toimen ja maankäytön johtaja Juha Prittinen (03) 6801 311  

 

Työsuhteen tyyppi: Virkasuhde
Työsuhteen kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: Kokopäiväinen

 

Palkkaus: Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

 

Hakuaika päättyy: 14.5.2012

 

Hae tästä: http://www.kuntarekry.fi

 

Työnantaja: Janakkalan kunta

 

Työpaikan tiedot

Osoite: Juttilantie 1 14200 Janakkala
Puhelinnumero: (03) 68 011
Sähköposti: janakkalan.kunta@janakkala.fi
www-osoite: http://www.janakkala.fi

 

Ilmoittajan tiedot

Yhteyshenkilö: Juha Prittinen
Puhelinnumero: (03) 6801 311
Sähköposti: etunimi.sukunimi@janakkala.fi